Tjingeliing

Sötnoosar!

Ja, nu så ee jag hemma, efter en HETHET dag ;S FyyFan va varmt det va idag asso.. :) Jag va med Erika, vi käkkade mellis sen stack vi till Emelie och käkkade kakkor MUMS, bild på kakorna.. såjäävla goda:


Vi åt ''Pecanpoesi'' :) Men mandelbitar och knäck smak tyyp :) MUMS!
Aa, sen så åkte jag hem med bussen, hemma blev det jätte köttbullar med spaghettie ( A'la Cathrine)
Och nu sitter jag här och skriver ett inlägg till er :) Sen ska jag göra läxxor (faan va mkt lääxor vi har)
Sen ska jag hämta Tim från en kompis, ska knacka/pliinga på Erika och frågaom vi ska göra nått, har ju inget att göra :) Men har inga bilder från idag, men måste förbättra uppdat. utav bilder.. Har varit säämst på sistonde :)
Juuste ska på fest på Lördag hos ErikaFika ;) Så kommer hem sent eller sover hos någon annan, kommer bilder från festen på måndagen :) Nu ska jag göra min nyhetsläxa :D PUSS,, sen ee det dags för att öva på Engelska glosor, bläääääääääääää..
Jajaja, ha det så shöönt så ses vi senare eller imorron :)


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
Hej,välkommen till min blogg! Angelica heter jag, jag är 14 år fyller 15 den 24 april. I min blogg hittar du massvis med bilder och text och jag hoppas du kommer att gilla det. Jag skriver om min vardag, kompisar, djur, skvaller och mycketmycket mer. Jag fotar med en: Samsung L100 och med en Sony a230 .Följ gärna mig på bloglovin, och det är bara att fråga om du vill något på brwiich@hotmail.com. Ha en trevlig läsning! [Bloggen ses bäst i firefox]