cute


Foto: Angelica Barwich
Model: Arrox
Kamera: Sony a230


Det var ett tag sen jag bloggade, och det känns skönt att jag är tillbaka på fötterna igen.
Fast nu de senaste dagarna kommer jag att blogga lite när jag hinner och så, har inte fått tillbaka min data ännu, men jag andvänder min systers data så länge.

Fick höra i förrigår att det va mindre än alla bilder på min dator som gick att rädda, man får ju hoppas att det är de bästa bilderna.

Men ni får ha det så bra, så ses vi lite ibland här på bloggen, och jag ska försöka att svara på era kommentarer när jag hinner. Men när jag får tillbaka min dator, då hinner jag ALLT!

Kram på er!


Lyx VS Budget

FotoStudio

Hejsan alla!
Igår var ju Celine här, och vi gjorde en foto studio i mitt rum dåra.
Ska be Celine om backstage bilderna så ni får se hur vi gjorde, och denna studio kan precis alla göra hemma, super lätt faktiskt! beskriver hur man gör senare.

Min data är tyvärr fortfarande på lagning, fast jag börjar smått att blogga igen, just nu är jag inne på min syrras data, och jag tänkte visa er en bild från igår:


Där har vi den, vad tycker ni? +att båda bilderna i headern är ifrån igår.


http://angelicasfashion.blogg.se

Hejsan alla söta läsare!

Jag har skaffat en ny bogg som heter (kolla rubriken) och jag är inte helt säker på det namnet, är det någon som har några andra ideer om något annat namn? det ska iaf ha med mode att göra (:
fast självklart kommer jag att skriva på den här bloggen med, fast den kommer handla mer om kompisar,mitt liv och annat random, och den andra bloggen är ju såklart om mode och dyl.

Så om ni har några andra förslag så mejla gärna till brwiich@hotmail.com eller så kommenterar du det här inlägget (:

Hoppas att ni alla kommer att läsa någon utav mina två bloggar.
Fast just nu kommer jag inte blogga på någon utav dem, båda två ska renoveras först och främst, sen ska min data komma hem från lagning, saknar den!

Aja, puss och kram, hoppas vi ses igen! Angelica

Kolla in min lookbook!

 


Hej,välkommen till min blogg! Angelica heter jag, jag är 14 år fyller 15 den 24 april. I min blogg hittar du massvis med bilder och text och jag hoppas du kommer att gilla det. Jag skriver om min vardag, kompisar, djur, skvaller och mycketmycket mer. Jag fotar med en: Samsung L100 och med en Sony a230 .Följ gärna mig på bloglovin, och det är bara att fråga om du vill något på brwiich@hotmail.com. Ha en trevlig läsning! [Bloggen ses bäst i firefox]


bloglovin


RSS 2.0