GoodNight, Sweet Hearts

Sovså gott nu,¨
Ska själv snar gå och lägga mig, käkkade nyss ostkaka, kommer bilder på kakan imorron :) Hhe, sen så har jag pimpat mitt lås kanske fotar det senare och bilder kommer imorron, kommer inte lägga in några fler bilder idag :) Men förresten såg alla det där SUPERDUPER bra tipset hos Laila? www.lailaazis.blogg.se Checka in!

Jaja, men nu så säger jag hej dåå och så ses vi imorron. :) Såå tråkiigt med bar en massa text man ee ju nästan tvungen att ladda upp en bilt åtminstonde:


Den här bjuder jag på :) Hhaa, det va förra året tror jag.. Så man såg ut :) Hhaa, men där har ni veckans MONGO! Hhaa, :) SKojja, men godnatt på er allihopa så ses vi imorron. :)

 


Kommentera
Postat av: simone

Hahahaha HOT!

2009-09-08 @ 12:24:20
URL: http://fattybom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
Hej,välkommen till min blogg! Angelica heter jag, jag är 14 år fyller 15 den 24 april. I min blogg hittar du massvis med bilder och text och jag hoppas du kommer att gilla det. Jag skriver om min vardag, kompisar, djur, skvaller och mycketmycket mer. Jag fotar med en: Samsung L100 och med en Sony a230 .Följ gärna mig på bloglovin, och det är bara att fråga om du vill något på brwiich@hotmail.com. Ha en trevlig läsning! [Bloggen ses bäst i firefox]