GodNattiiis

Nu tänkte jag krypa ner i min sääng och sova, vi ses imorron :) kameran med ;) PUSS, kanske blilder, får se. Ja imorron ska vi springa spåret, ingenaning hur långt det är men halva ee iaf 3km hehe :) Då ee vell hela 6km? Hhee, skojja, men ja det ee det vi ska springa imorron på GYMPAN, blää orkar inte.. Men hejdå, så länge så synes vi imörrön. Ha det bra!

Alla på Idol va duktiiga, hehe NOT! :

-Ella,ella, e e e e under my umbrella ella e e e eE..

Vilka såg den??

JAg!

Hej dåå ;)'


Kommentera
Postat av: H A I D I J A K O B S S O N

SV: tack så mkt :D

2009-09-08 @ 22:17:08
URL: http://haaiidi.blogg.se/
Postat av: Caroline, LINA FRANKღ

Nu finns den nya designen publicerad på bloggen. Vore hur gulligt som helst om du ville tycka till om den :-) Godnatt!

2009-09-09 @ 01:44:31
URL: http://carolinefrank.blogg.se/
Postat av: Kia

såg att du hade kommenterat: desginadinblogg.se angående bakgrund i kommentarsrutorna jag har försökt flera gånger och jag gör exakt som det står där ändå så är den vit? Kan du förklara vad jag gör fel? Hur gjorde du? Tacksam för svar! :)

2009-09-09 @ 12:13:07
URL: http://kia.blogg.se/
Postat av: N O E S C A P E

sv: Futura LT :)*BTW:* Tycker du jag ska ha veckans blogg, dagens blogg eller liknande? Eller kanske en till frågestund..? ;) svara gärna! KRAMAR PÅ DIG!

2009-09-09 @ 17:13:31
URL: http://noescape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
Hej,välkommen till min blogg! Angelica heter jag, jag är 14 år fyller 15 den 24 april. I min blogg hittar du massvis med bilder och text och jag hoppas du kommer att gilla det. Jag skriver om min vardag, kompisar, djur, skvaller och mycketmycket mer. Jag fotar med en: Samsung L100 och med en Sony a230 .Följ gärna mig på bloglovin, och det är bara att fråga om du vill något på brwiich@hotmail.com. Ha en trevlig läsning! [Bloggen ses bäst i firefox]