Digg & Diss


REA! : Självklart! att alla diggar REAN! i alla butiker, rean kommer på sommaren och på vinntern på sommaren säljer affärerna ut sina somma kläder för att komma in med nya höst kläder på vintern säljer de ut höst & vinterkläder, för att komma in med nya vårkläder, och så håller det på. Någon utav er som fyndat riktigt mycket i sommar? Det har jag nog gjort, fast inte riktigt mkt med rätt så mkt iaf. :)

Äventyrs bad: Hur kan man INTE gilla äventyrsbad? Hhaa, det går ju knappt inte, jag älskar att bada inomhu i varma pooler medans det ee kallt ute, e inte det härliiigt? Sen så alla rutchbanor som man kan åka i, och det bruka oxxå finnas trampoliner och bubbelpoolar, som ee extra varma, :) Vilka här gillar att bada på äventyrsbad?

StudeiDagar: Det ee såå shöönt när de på skolan säger att alla elever har studiedag på onsdag tyyp, :) aso man kan bara ligga i soffan och slappa, kolla på tv eller varför inte shoppa eller åka på äventyrsbad, slippa göra alla läxor, eller det ee vell det studiedagar ee till för, ää jag skulle skita i dom och bara ha kul, en dag? Vilka tycker att skolorna ska ha mer StudieDagar? Jag ee en utav dom iaf :)

Snäll resturang personal: E det inte kul att ha en riolig och extra snäll resturang personal, än att han en liten surputta sokm bara ee grinig? Eller?? Mkt roligare med sånna som skämtar och ee trevliga och pratar och tipsar maträtter, :) Jag gillar såna personer, och så tycker j<g om Snälla Taxi chaförare och glada :)

STORA godis affärer: Någon som gillar godis? Har du någonsin varit på en riktigt stor godis affär? Det har jag, mååångamåånga gånger, det e både billigt och gott, eller jaa sådär billigt, när man väl ee där så vill man ju handla så mkt som hellst. De finns jo oftast bara sånt du gillar eller 50% utav det du gillar :) Oh sen så försvinner allt godis på bara några dagar.. När vi åker upp till min farmorsland så brukar vi alltid få köpa en STOR påse med godis, i affären finns det över 500st olika godisorter :) Snacka om att det finns mkt att välja på :) Men gott ee det iaf.. :)


Disktrasor: BLÄÄ! illaluktande disktrasor ee absoulut inget för mig, jag hatar lukten utav en surgammal disktrasam, ee jag ensam om det? Nej hoppas verkligen inte det.. USCH! När man kanske har torkat av bordet efter middagen så vill man lixxom int lukta SKUNK, :( Blää, hatar verkligen den lukten man håller ju nästan på att SPY..

Tom Mascara: Det ee verkligen inte kul att ha en tom, torr gammal mascara på morgonen så håller snart på att ta slut, då ee man bara tvungen att köpa en ny.. Och sen ee det en stor DISS att man kanske råkat glömma stänga mascara korken och mascaran legat och torkat under natten :( Nää det gilla jag verkigen inte, när mina mascaror tar slut så vill allid min lillasyster ha dom, men jag fattar inte varför hon vill ha en TOM,TORR gammal mascara..Hon vill vell antagligen inte köpa en egen( detee kanske för dyyrt)

Läxxor: Uchs! Vad det ee tråkigt med läxor, Speccielt Glosor, som man ska lära sig att stava och uttala och veta vad det betyder, nää fyy jag ee inte direkt en LÄXXLOVER :D nää men det ee något jag tycker att man ska ta bort..

Spärrade Telefoner: Jag hatar när man inte kan sin PIN kod och så testar man och sen så spärras de, det har den gjort med min mobil, jag bliir verkligen galen.. ÅÅ! Mamma ska ringa idag hoppas jag och kolla med 3 vad min PUK kod ee. :) Så kommer det att funka på nytt igen :) HHe, men det ee inte en så stor sak, men man blir ändå galen, man förväntar sig att man ska få upp den och göra den där grejjen som man skulle göra med sin mobil och så kan man inte sin PIN... Det ee bara såå säämst.. Nåon utav er som lyckats spärra era mobiler?

Skrap sår: Ee något jag helst står över, det görså ont eller igentligen gör det inte det, men man ryser lixxom när någon annan har fått ett skrap sår.. Tänk att man bara gliiider på asfalten och skrapar upp hela knäna, Jag har gjort det mångamåånga gånger, någon som gjort detsamma??

 

Sådär,  nu ska jag dra, kanske käkka lite sen kommer jag till baka lite senare.. :)


Kommentera

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress:

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
Hej,välkommen till min blogg! Angelica heter jag, jag är 14 år fyller 15 den 24 april. I min blogg hittar du massvis med bilder och text och jag hoppas du kommer att gilla det. Jag skriver om min vardag, kompisar, djur, skvaller och mycketmycket mer. Jag fotar med en: Samsung L100 och med en Sony a230 .Följ gärna mig på bloglovin, och det är bara att fråga om du vill något på brwiich@hotmail.com. Ha en trevlig läsning! [Bloggen ses bäst i firefox]